Sdílet Kuřecí kousky s ananasem Doba vaření: 35 min Maso Oběd Večeře Ásie Kousky kuřecího masa s ananasem ve sladkokyselé omáčce s jasmínovou rýží. Miriam16.1.2023 Líbí se 1 Více
Sdílet Krůtí kousky se zeleninou v kokosovém mléce Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Ásie Mírně pikantní směs krůtího masa se zeleninou ze zahrádky a s kokosovým mlékem. Miriam18.8.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Těstoviny s bazalkovým pestem Doba vaření: 30 min Oběd Těstoviny Večeře Rychlé a lahodné těstoviny s bazalkovým pestem, mozzarellou, rajčaty a parmazánem. Miriam8.7.2022 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí směs s kokosovým mlékem Doba vaření: 30 min Maso Oběd Večeře Ásie Lehce pikantní a přitom smetanově hladivá směs z krůtího masa, rajčat, pórku a kokosového mléka. Miriam4.1.2021 Líbí se 3 Více
Sdílet Veganská pomazánka Doba vaření: 20 min Pomazánky a tousty Skvělá veganská pomazánka z kešu oříšků a sušených rajčat, okořeněná česnekovou bylinkovou solí, lahůdkovým droždím, chilli kořením a zjemněná tahini pastou. Miriam22.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Tažený štrůdl s houbami Doba vaření: 65 min Houby Večeře Tažený štrůdl s minimem špaldového těsta s náplní z lesních hub a kešu oříšků. Miriam24.8.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Kari s tofu Doba vaření: 30 min Oběd Těstoviny Ásie Krémové vegetariánské kari s tofu natural, mrkví, jarní cibulkou, kešu ořechy, kokosovým mlékem a koriandrem, s jasmínovou rýží. Miriam27.5.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Ravioly s medvědím česnekem Doba vaření: 10 min Oběd Těstoviny Večeře Italská kuchyně Mega rychlé a mega dobré ravioly se smetanovou omáčkou s rajčaty, česnekem, kešu, lahůdkovou cibulkou a medvědím česnekem. Miriam17.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Salát z řapíkatého celeru s mozzarellou Saláty Osvěžující salát z řapíkatého celeru, mozzarelly, jablíčka, kešu oříšků, brusinek a zakysané smetany. Miriam13.2.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Meruňkové kuličky plněné kešu marinovanými v portském víně Doba vaření: 80 min Sladké mlsání Vánoční cukroví Sladké zdravé kuličky ze sušených meruněk se srdíčkem z kešu oříšků marinovaných v portském víně, obalené ve strouhaném kokosu. Miriam23.11.2018 Líbí se 0 Více