0 0
Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pstruh lososovitý se salátem z černé čočky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty

Pstruh lososovitý nemá oranžovou barvu masa "od přírody", ale způsobuje jej speciálně upravené krmivo.

  • 40 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • Salát

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2
Hotovo

Čočku propláchneme vodou a dáme vařit doměkka, cca 25 minut. Slijeme a smícháme s pokrájenými rajčátky a medvědím česnekem. Ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme jej dorůžova na troše oleje. Smícháme s čočkou.

3
Hotovo

Na pánvi rozpálíme máslo. Plátky ryby osolíme a opepříme. Vložíme do pánve nejdřív kůží dolů a cca 5 minut pečeme. Potom rybu opatrně obrájíme a ještě cca 3 minuty pečeme z druhé strany.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Škvarková pomazánka
další
Bezlepkové banánové lívanečky
předchozí
Škvarková pomazánka
další
Bezlepkové banánové lívanečky

Přidejte svůj komentář