0 0
Bagetka s grilovanou cuketou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
2 ks celozrnná bagetka
2 listy zelený salát
1 malá cuketa
1 ks červená cibule
1 ks čerstvý sýr typu žervé
1 ks rajče
čerstvě mletý pepř
sůl
olej

Bagetka s grilovanou cuketou

Trendy:
  • Vegetariánské

Častá konzumace cukety je prý výborným prostředkem proti stresu.

  • 15 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cuketu omyjeme a na "mandolíně" ji podélně rozkrájíme na plátky. Osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na grilovací pánvi na troše oleje.

2
Hotovo

Bagetky nakrojíme a potřeme čerstvým sýrem. Na sýr položíme plátky salátu, dále ogrilovanou cuketu, pokrájené rajče a proužky cibule. Navrch ještě natřeme trochu sýra a na něj položíme plátky rajčete.

3
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Rybí karbanátky
další
Kynutý knedlík
předchozí
Rybí karbanátky
další
Kynutý knedlík

2 komentářů Schovat komentáře

Přidejte svůj komentář