0 0
Zelný salát

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
400 g hlávkové zelí
1 ks velká mrkev
1 ks cibule bílá
A ještě
2 lžíce jablečný ocet
2 lžíce kvalitní olej chuťově neutrální
2 lžičky cukr krupice
1/2 lžičky sůl
1/2 dl voda

Zelný salát

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Už naši předci tušili, že zelí je vitamínová bomba. Stojí pár korun a zejména v chladných měsících by mělo ovládnout naši kuchyni.

  • 15 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Zelí nakrouháme na jemné nudličky, mrkev nastrouháme nahrubo a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Vše smícháme. Osolíme, ocukrujeme a rukou dobře promačkáme. Zelí začne pouštět šťávu. Pak přidáme olej, ocet a trochu vody a promícháme. Případně doladíme ještě dle chuti.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Kynutý knedlík
další
Vepřová panenka ve slaninovém kabátku
předchozí
Kynutý knedlík
další
Vepřová panenka ve slaninovém kabátku

Přidejte svůj komentář