0 0
Chorizo pomazánka s Habanero

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

250 g ricotta
100 g chorizo salám plátky
50 g změklé máslo
dle chuti papričky Habanero
3 fíky
pečivo

Chorizo pomazánka s Habanero

Habanero paprička nese svůj název po Havaně. A protože v jejím chuťovém repertoáru jsou ovocné tóny, doplnila jsem jednohubky čerstvými fíky.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno ve spolupráci s ChilliDoktor s využitím prášku Habanero.

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do elektrického sekáčku nakrájíme chorizo, přidáme změklé máslo, ricottu a Habanero (dala jsem přibližně třetinu lžičky) a rozmixujeme na hladký krém. Mažeme na plátky pečiva a zdobíme kouskem čerstvého fíku.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Rychlý hummus
další
Čirůvky v bešamelu zapečené na bagetkách
předchozí
Rychlý hummus
další
Čirůvky v bešamelu zapečené na bagetkách

Přidejte svůj komentář