0 0
Vaječné smaženky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Vaječné smaženky

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Maminčiny recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Dokonalá chuť vaječné smaženky závisí též na kvalitě použitého chleba.

  • 25 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce vyklepneme do misky, osolíme, přidáme omytou pokrájenou kopřivu, strouhanku a smetanu. Vidličkou důkladně rozšleháme. Na pánvi rozehřejeme trošičku oleje a sběračkou na ní lijeme placičky tvaru chlebových plátků. Opečeme dozlatova a obrátíme. Z druhé strany smažíme už jenom chviličku.

2
Hotovo

Plátky chleba potřeme hořčicí, na ní položíme smaženku a ozdobíme rajčetem, okurkou, cibulí a čerstvým salátem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Hamburger s domácími hranolkami
další
Zapečené vepřové kotletky s brambory
předchozí
Hamburger s domácími hranolkami
další
Zapečené vepřové kotletky s brambory

Přidejte svůj komentář