Sdílet Brokolicový nákyp Doba vaření: 45 minObědVečeře Italská kuchyně Brokolicový nákyp s vejci, ricottou, pancettou, sušenými rajčaty a parmazánem. Miriam12.11.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Parmazánové krokety z bramborové kaše Doba vaření: 35 minObědPřílohyVečeře Parádní krokety ze zbylé bramborové kaše, ricotty, hrubé mouky a parmazánu. Miriam18.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Mrkvová roláda z ovesných vloček Doba vaření: 32 minSladké mlsání Krémová roláda z kořeněného mrkvového těsta s ovesnými vločkami, zdobená karamelizovanými pistáciemi. Miriam19.9.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Mrkvový dort s cuketou Doba vaření: 75 minSladké mlsání Šťavnatý, jemně kořeněný dort z mrkve a cukety, s krémem z ricotty a mascarpone, se zkaramelizovanými ořechy. Miriam29.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Lososová pomazánka s dijonskou hořčicí Doba vaření: 15 minPomazánky a toustyRybySlané mlsáníSvačina Jemná pomazánka z uzeného lososa a ricotty, se šmrncem dijonské hořčice. Miriam12.5.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků Doba vaření: 15 minPomazánky a tousty Česká kuchyně Pikantní pomazánka z olomouckých tvarůžků, paprikového salámu, chilli koření, s paprikou, kyselou okurkou a ricottou. Miriam5.5.2020 Líbí se 2 Více
Sdílet Domácí ravioly s ricottou a parmskou šunkou Doba vaření: 65 minObědTěstovinyVečeře Italská kuchyně Luxusní domácí ravioly plněné krémovou směsí z ricotty a mascarpone, s máslovo sýrovou omáčkou a čerstvou šalvějí. Miriam16.1.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty Doba vaření: 20 minPomazánky a toustyPředkrmy Italská kuchyně Luxusní variance na oblíbené křenové rolky. Závitky ze šunky z hovězího masa, plněné ricottou s mascarpone a Gorgonzolou. Miriam29.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Chorizo pomazánka s Habanero Doba vaření: 20 minPomazánky a toustySlané mlsání Chuť pikantní pomazánky z choriza a papriček Habanero skvěle doplňuje plátek čerstvého fíku. Miriam12.10.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Slaný koláč – quiche s listy z červené řepy Doba vaření: 40 minObědVečeře Báječný jemný koláč s korpusem z křehkého špaldového těsta a náplní z listů červené řepy, ricotty a vajec. Miriam4.8.2019 Líbí se 0 Více