0 0
Bryndzová pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g ricotta
125 g bryndza
3 lžíce majolka
1 šalotka
1 lžička sladká paprika
sůl
pažitka

Bryndzová pomazánka

Majolka pomazánku zároveň ochutí.

  • 10 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Podávána s domácím kváskovým chlebem

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Šalotku nakrájíme na maličké kousky. Do misky dáme ricottu s bryndzou, zasypeme šalotkou a sladkou paprikou, naředíme majolkou a dle chuti osolíme. Důkladně vidličkou rozmačkáme a rozetřeme. Mažeme na chleba a sypeme posekanou pažitkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zeleninová koprovka
další
Podmáslová buchta s čokoládou a banánem
předchozí
Zeleninová koprovka
další
Podmáslová buchta s čokoládou a banánem

Přidejte svůj komentář