0 0
Podmáslová buchta s čokoládou a banánem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Podmáslová buchta s čokoládou a banánem

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla
  • 45 min
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Forma 27 x 18 cm

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

V jedné míse smícháme všechny sypké ingredience a ve druhé podmáslí s olejem a vejcem. Tekutou směs vidličkou prošleháme. Vlijeme do moučné směsi a jen vařečkou promícháme. Vlijeme do formy vymazané máslem a vysypané polohrubou moukou anebo vyložené pečícím papírem.

2
Hotovo

Banány oloupeme a nakrájíme na plátky. Vtlačíme je do těsta po celé ploše a povrch ozdobíme bílými a hnědými čoko čočkami. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C a pečeme cca 35 minut. Je-li buchta hotová, zjistíme zapíchnutím špejle doprostřed moučníku. Pokud bude po vytažení suchá, je hotovo.

3
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Bryndzová pomazánka
další
Brokolicový salát
předchozí
Bryndzová pomazánka
další
Brokolicový salát

Přidejte svůj komentář