0 0
Dýňový hummus

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

300 g dýně Hokaidó
3 stroužky česnek
3 lžíce tahini
2 lžíce olivový olej
1 ks cizrna konzerva
1 lžička javorový sirup
drcený kmín
sůl
citrónová šťáva

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dýňový hummus

Trendy:
  • Vegetariánské

Tahini je pasta ze sezamových semínek a mořské soli.
Je vydatnou zásobárnou vápníku a pomáhá regenerovat
vlasy a nehty.

  • 35 min
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Dýni omyjeme, požadovaný kousek ukrojíme, zabalíme do alobalu a upečeme v troubě doměkka. Zchladlou pak rozmixujeme s cizrnou, česnekem a tahini. Přidáme kmín, javorový sirup, citrónovou šťávu, sůl a sirup. Doladíme dle vlastní chuti. Hummus je výborný namazaný na malých suchárcích.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Salát ze sušených rajčat
další
Kynuté houskové knedlíky
předchozí
Salát ze sušených rajčat
další
Kynuté houskové knedlíky

Přidejte svůj komentář