0 0
Hermelínová pomazánka s opečenou slaninou

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
60 g anglická slanina
3 stroužky česnek
2 ks čerstvý sýr typu žervé
2 ks hermelín
2 ks lahůdková cibulka
1 ks sterilovaná okurka
několik lístků čerstvá bazalka
čerstvě mletý pepř
sůl

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hermelínová pomazánka s opečenou slaninou

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Praotec našeho součaného hermelínu, Camembert de Normandie s ochrannou známkou A. O. C., je nejvíc kopírovaným sýrem na světě.

  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme nasucho na pánvi. Když je křupavá, přidáme prolisovaný česnek. Hermelín rozstrouháme na hrubém struhadle. Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou okurku, na kousky nakrájenou cibulku a několik bazalkových lístků. Rozetřeme vidličkou se žervé a opečenou slaninou. Osolíme, opepříme a mažeme na chléb nebo bagetku.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Makový koláč bez mouky
další
Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží
předchozí
Makový koláč bez mouky
další
Uzený tempeh s restovanou zeleninou a rýží

Přidejte svůj komentář