Sdílet Masová pomazánka Doba vaření: 20 minMasoSvačinaVečeře Česká kuchyně Výborná pomazánka z pečeného vepřového masa s domácím kváskovým chlebem. Miriam12.10.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Vajíčková pomazánka Doba vaření: 25 minPomazánky a tousty Jemná pomazánka z vařených vajec, čerstvého sýra, majonézy a šalotky, ochucená hořčicí a mletým pepřem. Miriam9.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Tatarák z pečených brambor a česneku Doba vaření: 60 minPomazánky a toustyVečeře Česká kuchyně Jemně kořeněný tataráček z pečených brambor, česneku, slaniny a rozmarýny, se svěží chutí kyselé okurky, zdobený volským okem. Miriam24.3.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Hermelínová pomazánka s opečenou slaninouMasoPomazánky a toustySlané mlsáníSnídaněSvačinaVečeře Výborná pomazánka, která nám nejvíc chutná na nasucho opečené bagetce. Miriam3.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Vegetariánská znojemská z uzeného tempehu Doba vaření: 30 minObědOmáčkyVečeře Tohle miluju. Občas dělám houskový knedlík a občas rýži. Miriam28.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Španělské ptáčky Doba vaření: 120 minMasoObědOmáčkyVečeře Česká kuchyně Španělský ptáček z hovězího plátku s vajíčkem, slaninou a okurkou je navzdory svému názvu typický Čech :) Miriam24.1.2017 Líbí se 1 Více