0 0
Hrudky z bílé čokolády s pistáciemi a brusinkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrudky z bílé čokolády s pistáciemi a brusinkami

Trendy:
  • Moučníky a sladká jídla

Skutečně kvalitní bílá čokoláda je připravená z kakaového másla, sladidla a sušeného mléka.

  • 40 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Čokoládu s kokosovým olejem rozehřejeme ve vodní lázni. Bílé čokoládě se moc rozehřívat nechce, ale za častého míchání jí přemluvíme.

2
Hotovo

Kukuřičné lupínky nasypeme do igelitového sáčku a válečkem trošičku podrtíme. Pistácie a brusinky posekáme ostrým nožem. Kůru nastrouháme na jemném struhadle. Až budeme mít vše nachystáno, vsypeme do čokolády a promícháme.

3
Hotovo

Za pomoci dvou lžiček vytvoříme na tácek cca 36 hrudek a necháme ztuhnout.

4
Hotovo

Hrudky můžeme použít také jako výtečný jedlý dárek.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Jablka v županu
další
Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó
předchozí
Jablka v županu
další
Kuličky z hovězího masa pečené s dýní Hokaidó

2 komentářů Schovat komentáře

Tyto hrudky jsou neuvěřitelně skvělé! Taková harmonie chutí – úžasné! Všem doporučuji. S pozdravem Alicja

Přidejte svůj komentář