0 0
Jáhlová kaše s meruňkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
200 g jáhly
15 ks meruňky čerstvé nebo mražené
15 ks vlašské ořechy
10 ks sušené meruňky nesířené
špetka sůl
na dochucení agáve sirup

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jáhlová kaše s meruňkami

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Jáhly snižují kyselost organizmu a posilují trávení.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Jáhly propláchneme vroucí vodou, a to hned 3x. Poté dolijeme dvojnásobkem horké vody, osolíme, promícháme a uvaříme doměkka. Bude to trvat cca 20 minut. Krátce před koncem varu přisypeme meruňky, čerstvé i sušené, pokrájené nadrobno. A také přidáme posekané vlašské ořechy. Na talířích pokapeme sirupem dle chuti.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Tempeh na paprice
další
Polévka z munga a hrášku
předchozí
Tempeh na paprice
další
Polévka z munga a hrášku

Přidejte svůj komentář