0 0
Jednoduchá pomazánka z červené řepy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Jednoduchá pomazánka z červené řepy

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Máte-li štěstí a s řepou dostanete i nať, lze také využít pro kulinářské účely.

  • 95 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Řepu omyjeme, osušíme a zabalíme do alobalu. Vložíme do trouby a pečeme doměkka cca 60-80 minut. Pak řepu necháme zchladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Vyklopíme do cedníku a vymačkáme šťávu. Pak vrátíme zpět do misky a smícháme s prolisovaným česnekem, jemně nastrouhaným sýrem a čerstvým sýrem. Dle chuti osolíme a dochutíme citrónovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zapečené špecle se šunkou a sýrem
předchozí
Zapečené špecle se šunkou a sýrem

Přidejte svůj komentář