0 0
Kapustová krémová polévka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
250 g kapusta
3 brambory
2 stroužky česnek
1,5 kostky zeleninový bio bujón
1 cibule
muškátový oříšek
drcený kmín
olej
A ještě
1 tofu natural
tmavá sojová omáčka
olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kapustová krémová polévka

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Kapusta mírně nadýmá, což může zčásti vyřešit přidání tymiánu, šalvěje nebo kmínu.

  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Do MioMatu kápneme trochu oleje a přidáme oloupanou, přepůlenou cibuli, stroužky česneku zbavené slupek, oloupané a pokrájené brambory a opláchnutou, pokrájenou kapustu. Přihodíme bio bujón a okořeníme kmínem a muškátovým oříškem. Doplníme vodou mezi rysky "min" a "max". Přiklopíme poklicí a stiskneme tlačítko "Soup/Mash". Za 25 minut si můžeme pochutnat na výtečné polévce.

2
Hotovo

Mezitím si nakrájíme tofu na kostičky. Na nepřilnavou pánev kápneme trochu oleje, rozpálíme a přisypeme tofu. Opečeme dozlatova ze všech stran a zastříkneme trochou sojové omáčky. Promícháme, aby se všechny kostičky sojovkou obalily.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Kefírová bábovka
další
Paštika z krůtích jater
předchozí
Kefírová bábovka
další
Paštika z krůtích jater

Přidejte svůj komentář