0 0
Krůtí plátek s fazolkami a rajčaty

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Krůtí plátek s fazolkami a rajčaty

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Masožrout

Nejlepší fazolky mají sytě zelenou barvu a jsou pevné. Při zlomení lehce křupnou.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Fazolky omyjeme, odkrájíme zbytky stonků a nakrájíme je na kousky. Rajčata překrájíme na půlky. Do vyšší pánve nalijeme trochu oleje, rozpálíme a vhodíme do ní fazolky. Pět minut restujeme, na pánvičce občas prohodíme. Pak přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme česnekovými vločkami a ještě asi 3 minutky zahříváme.

2
Hotovo

Mezitím krůtí plátky zlehka naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a ochutíme česnekovými vločkami. Zprudka opečeme z obou stran na pánvi.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Květákové pusinky
další
Polévka z červené čočky a rajčat
předchozí
Květákové pusinky
další
Polévka z červené čočky a rajčat

Přidejte svůj komentář