0 0
Tataráček z tofu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 tofu natural nebo bylinkové
1 větší lahůdková cibulka
1 kyselá okurka
1 lžíce worchestr
1 lžíce plnotučná hořčice
1 lžíce majolka
1 lžíce kečup
1 vejce
3/4 lžičky mletý kmín
čerstvě mletý pepř
sůl

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tataráček z tofu

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Díky tomu, že tofu je chuťově neutrální, můžeme jej upravit
k obrazu svému.

  • 15 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme na hniličku. Vložíme jej do vroucí vody a vaříme 4-5 minut. Vejce by nemělo být přímo z lednice, aby neprasklo. Pak rychle zchladíme a oloupáme.

2
Hotovo

Tofu a okurku nastrouháme najemno. Dáme do misky, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku (včetně zelené části). Ochutíme solí, pepřem, hořčicí, kečupem, majolkou a worchestrem. Přidáme oloupané vejce a vidličkou rozmačkáme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Avokádo s uzeným lososem a černou čočkou
další
Vegetariánské rizoto
předchozí
Avokádo s uzeným lososem a černou čočkou
další
Vegetariánské rizoto

Přidejte svůj komentář