0 0
Tataráček z tofu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Tataráček z tofu

    Postup přípravy

    Ostré pomazánky typu tatarský biftek většinou sklidí úspěch. Aspoň u nás. Tato je také prověřena na mých strávnících, tak jí můžu s klidným srdcem doporučit.

    • 1 uzené tofu
    • 1 tofu natural
    • 3 šalotky
    • 3 kyselé okurky
    • 2 lžíce worčestru
    • plná lžička sladké papriky
    • plná lžička kmínu
    • 80 g majolky
    • 80 g kečupu
    • sůl dle chuti

    Tofu nastrouháme na jemném struhadle, přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou okurku, na drobné kousky nakrájenou šalotku a přidáme ostatní ingredience. Záleží na vaší chuti. Podáváme s topinkami, preferujeme topinky na sucho, ale ty smažené na oleji také nemají chybu. Milovníci česneku samozřejmě potřou česnekem…:)

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Jáhlový nákyp s jablky a švestkami
    další
    Domácí dalamánky

    Přidejte svůj komentář