0 0
Polévka z červené řepy s kozím sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 větší červená řepa
1 brambora
1 menší cibule
30 ml šlehačka
2 kostky zeleninový bio bujón
A ještě
100 g čerstvý kozí sýr
listy červené řepy
olivový olej

Polévka z červené řepy s kozím sýrem

Trendy:
  • Levné a chutné recepty
  • Recepty pro děti
  • Snadné a rychlé recepty

Červená řepa patří k nejzdravějším druhům zeleniny.

  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno ve spolupráci s MioMat

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na menší kusy. Nasypeme do MioMatu, přidáme bujón a zalijeme vodou mezi rysky "Min" a "Max". Přiklopíme, zapojíme do zásuvky a stiskneme tlačítko "Mash/Soup". Za 25 minut nás přístroj pískáním přivolá a je hotovo. Do polévky kápneme šlehačku a promícháme.

2
Hotovo

Rozdělíme do talířů, navrch nasypeme rozkrájené listy červené řepy, rozdrobený sýr a pokapeme olivovým olejem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Květáková roláda s mrkvovým pestem
další
Quiche s listy červené řepy a čerstvým sýrem
předchozí
Květáková roláda s mrkvovým pestem
další
Quiche s listy červené řepy a čerstvým sýrem

Přidejte svůj komentář