0 0
Polévka ze zeleniny a červené čočky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 hrnek červená čočka
1 mrkev
1 velká lahůdková cibulka
1 rajče
1 stroužek česnek
1 kostka zeleninový bio bujón
1 lžíce kvalitní olej
1 lžička kari koření
dle chuti chilli koření
dle chuti sůl
A ještě
3 plátky chléb
2 lžíce olej
1 lžíce sojová omáčka
petrželka

Polévka ze zeleniny a červené čočky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Červená čočka se rychle rozvaří,
a tak je na přípravu husté polévky naprosto dokonalá.

  • 30 minut
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno ve spolupráci s https://www.mujmiomat.cz/

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Červenou čočku propláchneme a nasypeme do Miomatu. Přidáme spařené a oloupané rajče, omytou a nahrubo pokrájenou mrkev, česnek, cibulku a zalijeme litrem vody. Přidáme rozdrobený bujón, olej, koření. Uzavřeme víkem, zapojíme do zásuvky, spustíme program "Mash/Soup" a 25 minut, než zazní zvukový signál, máme čas na to, abychom si udělali krutony.

2
Hotovo

Plátky staršího chleba nakrájíme na kostičky a opečeme na pánvi na troše oleje dokřupava. Hotové zakápneme sojovkou a promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Vinná klobása s pikantní směsí
další
Tvarohový nákyp s jahodami a levandulí
předchozí
Vinná klobása s pikantní směsí
další
Tvarohový nákyp s jahodami a levandulí

Přidejte svůj komentář