0 0
Restované brambory

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
500 g brambory
50 g máslo
3 lžíce olej
2 lahůdková cibulka
1 cibule
čerstvě mletý pepř
sůl
petrželka

Restované brambory

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Maminčiny recepty
  • Vegetariánské

Brambory nikdy neskladujte v blízkosti jablek. Díky nim začnou brzo klíčit a jablka nasají bramborový pach.

  • 50 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Brambory uvaříme ve slupce téměř doměkka a necháme zchladnout. Oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli posekáme nadrobno a orestujeme na vyšší pánvi na troše oleje. Přidáme pokrájené brambory, osolíme, opepříme a restujeme společně. Lahůdkovou cibulku nakrájíme včetně zelené části a přisypeme k orestovaným bramborám. Přidáme i máslo a ještě chvíli opékáme, až brambory začnou zlátnout. Na talíři posypeme posekanou petrželkou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Ovocné raw placičky
další
Ruské vejce
předchozí
Ovocné raw placičky
další
Ruské vejce

Přidejte svůj komentář