0 0
Snídaňové lívanečky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

100 g mandle
80 g ovesné vločky pro bezlepkáře bezlepkových
30 g med
20 g strouhaný kokos
cca 2 dl mléko
1 lžíce máslo rozpuštěného
1 ks vejce
špetka sůl
olej

Snídaňové lívanečky

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Moučníky a sladká jídla
  • Snadné a rychlé recepty
  • Zdravé recepty

Přírodní med je údajně nejbezpečnější potravinou, protože v něm nedokáže přežít většina mikroorganizmů.

  • Porcí: 4
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mandle a ovesné vločky rozdrtíme v elektrickém sekáčku nebo mixéru na hrubost polohrubé mouky. Smícháme s kokosem, solí a jedlou sodou. Přidáme mléko, vejce, máslo a med a umícháme hladké těstíčko.

2
Hotovo

Rozehřejeme si teflonovou nebo keramickou pánev a na kapce oleje smažíme z obou stran lívanečky. Jsou hotové během chviličky, takže od nich neodcházíme, aby se nepřismahly.

3
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Slané muffiny
další
Brokolicový koláč z listového těsta

Přidejte svůj komentář