0 0
Třešňová přesnídávka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
700 g vypeckované třešně
cca 5 lžic javorový sirup
cca 3 lžíce citrónová šťáva

Třešňová přesnídávka

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Recepty pro děti

Třešně jsou plné vitamínů
a minerálů. Zajímavý však je značný obsah melatoninu, který potřebujeme pro klidný spánek.

  • 50 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Připraveno pro MioMat

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Třešně omyjeme, osušíme a zbavíme pecek. Nasypeme do MioMatu, osladíme javorovým sirupem a citrónovou šťávou (množství dle chuti ovoce), dolijeme vodou po rysku "min" a stiskneme tlačítko "Mash/Soup/. Za 25 minut bude přesnídávka připravená.

2
Hotovo

Mezitím si vyvaříme malé skleničky, víčka, trychtýř a naběračku a hotovou horkou přesnídávku do nich přelijeme. Okraje otřeme čistou utěrkou a zavíčkujeme. Vložíme do vyššího kastrolu s trochou vody a složenou utěrkou. Přikryjeme pokličkou a na mírné teplotě necháme ještě 15 minut zatáhnout.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Crumble řezy s tvarohem a rybízem
další
Krémové risotto s lososem
předchozí
Crumble řezy s tvarohem a rybízem
další
Krémové risotto s lososem

Přidejte svůj komentář