1 0
Tuňáková pomazánka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

200 g čerstvý sýr typu žervé
120 g tuňák v oleji kousky, větší konzerva
2 ks kyselá okurka
1 ks lahůdková cibulka
1 ks mrkev
sůl
bílý pepř

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tuňáková pomazánka

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty

Tuňák je teplokrevná ryba. Jeho krev prý může být i o 20 stupňů vyšší než teplota vody.

  • 20 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Vejce uvaříme natvrdo, od doby varu 10 minut. Pak zchladíme a oloupeme. Rozstrouháme do misky, přidáme najemno nastrouhanou mrkev, pokrájenou cibulku a okurku, sýr a tuňáka vymačkaného od oleje. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Pečený čaj s rakytníkem
další
Roládky s pestem a sušenými rajčaty
předchozí
Pečený čaj s rakytníkem
další
Roládky s pestem a sušenými rajčaty

Přidejte svůj komentář