0 0
Svařák

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Svařák

    Postup přípravy

    Co budeme potřebovat:

    • 750 ml červeného vína
    • cukr dle chuti a druhu vína
    • 8 hřebíčků
    • 1 šťavnatý bio pomeranč
    • 1 celá skořice
    • 1 badyán
    • špetičku vanilkového prášku

    Postup:

    Pomeranč vydrbeme kartáčkem a půlku nakrájíme na tenká kolečka. Víno přelijeme do kastrůlku, přidáme cukr, koření a pomeranč. Pomalu přivedeme těsně pod bod varu. Chvíli stáhneme a ještě dvakrát to zopakujeme, aby měl svařák ten správný říz :D. Druhou polovinu pomeranče použijeme na zdobení.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

    předchozí
    Tvarohové matcha muffiny s brusinkami
    další
    Ořecho-kávové řezy

    Přidejte svůj komentář