Sdílet Salát z nakládané zeleniny s bresaolou Doba vaření: 30 minSaláty Fantastický osvěžující salát ze zeleniny naložené v kyselém nálevu se sušeným hovězím masem, dochucené citrónovým olejem. Filip1.1.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vánoční kořeněný čaj Doba vaření: 10 minNápoje Voňavý ovocný čaj s jablíčkem a pomerančem, okořeněný skořicí, badyánem a ochucený medem a citrónem. Miriam22.12.2018 Líbí se 3 Více
Sdílet Nepečené mrkvové cupcakes s kešu krémem Doba vaření: 30 minSladké mlsání Výborné, chuťově výrazné nepečené košíčky z čerstvých mandlí, datlí a mrkve, kořeněné skořicí, badyánem a hřebíčkem ozdobíme jemným kešu krémem. Miriam24.5.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Pečený čaj s rakytníkem Doba vaření: 60 minJedlé dárkyNápoje Dokonale vyladěná chuť pečeného čaje z jablek, hrušek, meruněk, rakytníku a zázvoru. Miriam27.12.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Horký jablečný punč Doba vaření: 195 minNápoje Omamně voňavý a lahodný horký nápoj z rozvařených jablíček a pomerančů, ochucený skořicí, hřebíčkem a badyánem. Miriam17.12.2017 Líbí se 4 Více
Sdílet Svařák Doba vaření: 20 minNápoje Kořeněné svařené víno patří k zimnímu období. Každý má určitě svůj oblíbený recept. Miriam17.11.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Pečený zázvorový čajJedlé dárkyNápojeZavařování Pečený zahřívací čaj popíjíme celý podzim i zimu jako prevenci před pčíkáním a kašláním :) Miriam28.9.2017 Líbí se 3 Více
Sdílet Švestkové čatní Doba vaření: 60 minOmáčky Ásie V Indii do čatní přidávají i roztodivné ingredience, třeba larvy nebo mravence. My se spokojíme s čistě vegetariánskou verzí :) Miriam27.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Kandovaná dýně HokaidóJedlé dárkyZavařování Ač jsem se radovala, že máme kandované ovoce na vánoční pečení, slupli jsme to za necelé 4 dny :). Miriam13.2.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Kořeněná špendlíková marmeládaSladké mlsáníSnídaněSvačinaZavařování Výborná marmeláda, která chutná úžasně s křupavou francouzskou bagetkou. Miriam19.1.2017 Líbí se 1 Více