0 0
Bavorské klobásky se žampióny

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
300 g malé bavorské klobásky
60 ml bílé víno
40 g máslo
6 lístků šalvěj
3 velké žampióny Portobello
2 stroužky česnek
oregano čerstvé
sůl
čerstvě mletý pepř
olej

Bavorské klobásky se žampióny

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Žampióny Portobello mají výraznou chuť a pevnou strukturu.

  • 25 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Klobásky, žampióny i česnek pokrájíme. Na pánev kápneme trochu oleje a orestujeme na něm dozlatova klobásky. Přisypeme česnek a ještě chvilku restujeme. Zakápneme bílým vínem, necháme vydusit. Přidáme pokrájené bylinky a žampióny a dále opékáme. Osolíme, opepříme a když žampióny zmenší svůj objem, necháme ve směsi rozpustit máslo. Podáváme třeba s chlebovými plackami.

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Krémové risotto s lososem
další
Ovesné sušenky s levandulí
předchozí
Krémové risotto s lososem
další
Ovesné sušenky s levandulí

Přidejte svůj komentář