Sdílet Krevetky v česnekovém másle se salátkem Doba vaření: 15 minObědRybySalátyVečeře Pikantní krevetky v česnekovém másle se salátkem z okurky a řapíkatého celeru, sypané arašídy. Miriam19.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí steak s pečenými brambory a glazovanou šalotkou Doba vaření: 50 minMasoObědVečeře Šťavnatý steak s vůní rozmarýnu s pečenými brambůrky a glazovanou šalotkou. Kuba14.3.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Lasagne s boloňským ragúMasoObědTěstovinyVečeře Italská kuchyně Lasagne s boloňským ragú a krémovým bešamelem, s krustou ze strouhaného parmazánu. Miriam8.3.2021 Líbí se 1 Více
Sdílet Těstoviny s uzeným lososem Doba vaření: 15 minObědRybyVečeře Bleskové těstoviny s uzeným lososem ve smetanovo hořčičné omáčce. Miriam13.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Ragú z mletého masa zapečené s bramborovým pyré Doba vaření: 90 minMasoObědVečeře Slaný koláč z mletého ragú a bramborovo parmazánové kaše, s rozmarýnou a tymiánem. Miriam6.2.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Lososové kousky ve smetanové omáčce Doba vaření: 30 minObědRybyVečeře Lososové kousky s famózní smetanovou omáčkou se sušenými rajčaty a pórkem. Miriam29.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Francouzská cibulačka Doba vaření: 60 minObědPolévkyVečeře Výborná polévka z restované cibule, s bílým vínem, rozmarýnou, šalvějí a tymiánem, s toustíky se sýrovou krustou. Miriam17.1.2021 Líbí se 0 Více
Sdílet Risotto se špenátem a krůtím masem Doba vaření: 45 minObědVečeře Italská kuchyně Jemné italské risotto se špenátovými listy a krůtím masem, posypané vykřupaným prosciuttem. Kuba11.8.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Rumpsteak s pepřovou omáčkou a restovanou paprikou Doba vaření: 40 minMasoObědVečeře Šťavnatý rumsteak s pepřovou omáčkou a restovanou barevnou paprikou. Kuba10.8.2020 Líbí se 4 Více
Sdílet Bramborové růžičky s máslovou štikou Doba vaření: 45 minObědPřílohyRybyVečeře Efektní bramborové růžičky s parmazánem, máslem a tymiánem, se štikou pečenou na másle. Miriam30.5.2020 Líbí se 1 Více