0 0
Bedlové škvarky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bedlové škvarky

Postup přípravy

Sdílet

Co budeme potřebovat:

  • několik zdravých plodnic bedly
  • olej
  • kmín, sůl
  • sojová omáčka

Postup:

Bedly očistíme, odkrájíme nožičky a plodnice rozkrájíme na kousky cca 1 cm. Troubu předehřejeme na 180 st. C. Plech vylijeme trochou oleje, posypeme kmínem a dáme předehřát. Na rozpálený olej vysypeme bedly a posolíme. Opékáme do zezlátnutí a občasného promíchávání obracečkou. Když už jsem kousky opečené, poprášíme je sojovou omáčkou z rozprašovače a ještě minutku necháme v troubě.

Hotové škvarky používáme dle libosti. Já jimi posypala zeleninový salát.

bedlove skvarky-salat

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Červená neloupaná čočka se ztraceným vejcem
další
Těstoviny s čerstvými rajčaty
předchozí
Červená neloupaná čočka se ztraceným vejcem
další
Těstoviny s čerstvými rajčaty

Přidejte svůj komentář