0 0
Burgery z červené řepy

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Burgery z červené řepy

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Levné a chutné recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Pojídání červené řepy zvyšuje odolnost organizmu. Apropos, bohyně Afrodita prý vděčila za svou krásu právě červené řepě. Koupala se v odvaru z jejích listů.

  • 75 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Řepu omyjeme, očistíme a odkrojíme kořínky. Potřeme olejem, osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu. Upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C doměkka, cca 1 hodinu. Poté necháme řepu zchladnout, oloupeme a nakrájíme na půl centimetrové plátky.

2
Hotovo

Plátky promazáváme sýrem, zdobíme špenátem a rukolou. Z vajíček usmažíme volská oka a spolu s jahodou je připíchneme špejlí na vršek burgeru.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Tortilly z římského salátu
další
Vafle s jahodami

Přidejte svůj komentář