0 0
Cuketa s arašídovým máslem s topinkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Cuketa s arašídovým máslem s topinkami

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Arašídové máslo je sice poměrně kalorické, ale je výborným zdrojem bílkovin a navíc zklidňuje pocuchané nervy :)

  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cuketu omyjeme a bez loupání nakrájíme na slabá půlkolečka. Česnek oloupeme a rozkrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání na něm restujeme česnek do doby, než mu začnou zlátnout okraje. Potom přisypeme nakrájenou cuketu, opepříme, okořeníme koriandrem a restujeme a stále mícháme, až cuketa změkne. Potom přidáme na kousky nakrájenou cibulku i se zelenou částí a arašídové máslo. Ještě chvilku opékáme a potom mažeme na topinky.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Zapečené palačinky
další
Rajčata zapečená s mletým masem a mascarpone

Přidejte svůj komentář