0 0
Cuketová bramboračka

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
270 g cuketa jedna střední
2 brambory střední
2 stroužky česnek
2 kostky zeleninový bio bujón nebo osolený zeleninový vývar
1 cibule menší
Chipotle prášek
Krutony
4 krajíce žitný chléb
olej
sojová omáčka
A ještě
olivový olej na ozdobení

Cuketová bramboračka

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Chipotle je usušená a vyuzená paprička Jalapeno.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Krutony

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cibuli oloupeme, překrojíme na čtvrtky, česnek oloupeme a překrojíme. Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme také na čtvrtiny. Cuketu nakrájíme na plátky (pokud je přerostlá, odstraníme střed). Vše vhodíme do MioMatu, přidáme bujonové kostky a zalijeme vodou k rysce "max" (anebo osoleným vývarem). Okořeníme Chipotle papričkami. Přiklopíme víkem, připojíme do zásuvky a stiskneme tlačítko Mash/Soup. Za 25 minut je hotovo.

2
Hotovo

Mezitím si nakrájíme plátky chleba na kostičky. Rozehřejeme vyšší pánev, kápneme do ní olej a chleba osmažíme dozlatova. Nakonec zakápneme sojovou omáčkou.
Polévku na talířích pokapeme olivovým olejem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Zeleninová směs s hovězím masem
další
Salát z mrkvové natě
předchozí
Zeleninová směs s hovězím masem
další
Salát z mrkvové natě

Přidejte svůj komentář