0 0
Špagety se žampióny

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Špagety se žampióny

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Pokud nemáte houbovou smetanu, použijte šlehačku
a lžičku houbového koření.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Nastrouháme sýr a nasypeme na plech vyložený pečícím papírem. Utvoříme souvislou placku, vysokou asi 1 milimetr. Vložíme do trouby rozpálené na 200 st. a upečeme dozlatova, cca 10 minut. Pak necháme 2 minutky stát a rozlámeme.

2
Hotovo

Mezitím si uvaříme dle návodu chlazené špagety. Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek na plátky a zpěníme ve větší pánvi na troše oleje. Žampióny očistíme a celé nakrájíme na kousky. Vhodíme do pánve, osolíme, opepříme a zasypeme špetkou drceného kmínu a společně chviličku restujeme. Zalijeme houbovou smetanou a šlehačkou a ještě 2 minuty necháme probublat. Ihned podáváme.

3
Hotovo

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tatarák z hovězího masa
předchozí
Tatarák z hovězího masa

Přidejte svůj komentář