0 0
Cuketové jednohubky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

cuketa mladá se šťavnatým středem
Gorgonzola
vlašské ořechy
olivový olej

Cuketové jednohubky

Trendy:
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Pro jednu osobu použijeme
1 střední cuketu. Takovou, která má ještě vláčný střed bez tvrdých semínek.

  • 28 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Cuketu omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné cca půl centimetru. Vyskládáme je na plech na pečící papír a na každý položíme kousek Gorgonzoly a čtvrtku vlašského ořechu. Pokapeme olivovým olejem a vložíme do trouby pod gril rozpálený na 200 st. C. Grilujeme cca 18 minut. Pokud sýr není příliš slaný, plátky lehounce osolíme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Salát z řapíkatého celeru s melounem
další
Quiche se žampióny
předchozí
Salát z řapíkatého celeru s melounem
další
Quiche se žampióny

Přidejte svůj komentář