Sdílet Cuketové jednohubky Doba vaření: 28 minSlané mlsáníVečeře Bezvadné plátky z cukety zapečené s Gorgonzolou a vlašskými ořechy. Miriam21.7.2020 Líbí se 3 Více
Sdílet Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty Doba vaření: 20 minPomazánky a toustyPředkrmy Italská kuchyně Luxusní variance na oblíbené křenové rolky. Závitky ze šunky z hovězího masa, plněné ricottou s mascarpone a Gorgonzolou. Miriam29.12.2019 Líbí se 1 Více
Sdílet Tataráček z pečeného celeru s Gorgonzolou a ořechy Doba vaření: 60 minObědSvačinaVečeře Svěží a lehce pikantní tataráček z pečeného celeru s gorgonzolou, ořechy a šípkovou marmeládou. Filip28.3.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Zapečené portobello s pancettou a gorgonzolou Doba vaření: 35 minHoubyObědVečeře Žampióny portobello plněné pancettou a gorgonzolou, zapečené s vejcem a sýrem parmazánového typu. Miriam3.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Gratinovaná dýně s jablíčky Doba vaření: 65 minOběd Jemná, sladkokyselkavá chuť gratinované dýně s jablky, s Gorgonzolou, šlehačkou a vlašskými ořechy. Miriam23.12.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Rychlý sýrový koláč Doba vaření: 25 minObědVečeře Super rychlý slaný koláč z listového těsta se směsí z mascarpone, Goudy a Gorgonzoly, se cherry rajčátky. Miriam16.12.2018 Líbí se 2 Více
Sdílet Pikantní cuketový salát s Gorgonzolou a sušenými rajčaty Doba vaření: 20 minSaláty Italská kuchyně Parádní pikantní salát z opečené cukety a Gorgonzoly, ochucený sušenými rajčaty a česnekem podáváme nejlépe teplý s opečeným toustíkem. Miriam13.4.2018 Líbí se 4 Více
Sdílet Toustíky s kozím sýrem a marmeládou Doba vaření: 30 minPomazánky a toustyPředkrmySlané mlsáníSvačinaVečeře Italská kuchyně Z tohoto lehounkého předkrmu jsme si skoro sedli na zadek. To je prostě pohádka! Filip1.5.2017 Líbí se 1 Více