0 0
Pikantní cuketový salát s Gorgonzolou a sušenými rajčaty

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 střední cuketa
100 g Gorgonzola
4 sušená rajčata
4 stroužky česnek
čerstvě mletý pepř
dle chuti chilli paprička
sůl
olivový olej

Pikantní cuketový salát s Gorgonzolou a sušenými rajčaty

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Na tento salát sáhneme spíš po Gorgonzole dolce, která je jemnější a krémovější.

  • 20 min
  • Porcí: 2
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Na pánev dáme trochu oleje a postupně na něm opékáme plátky cuket. Nesolíme, jen opepříme. Do misky nakrájíme na kostičky Gorgonzolu a opečené cukety na ní vrstvíme. Sýr se teplem rozteče na omáčku. Dle chuti jemně dosolíme, vmícháme nakrájená rajčata a na kousíčky nakrájenou chilli papričku. Do poslední dávky opékání cuket přidáme na plátky nakrájený česnek. Promícháme a podáváme.

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky Revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Tiramisu matcha dezert
další
Kokoso-kávová buchta
předchozí
Tiramisu matcha dezert
další
Kokoso-kávová buchta

Přidejte svůj komentář