0 0
Grilovaný ananas s levandulovým dipem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

1 ks ananas
2 lžíce řepkový olej nebo jiný olej nevýrazné chuti
Dip
190 g zakysaná smetana
100 g mascarpone
4 lžíce rýžový sirup
2 lžíce citrónová šťáva
dle chuti květy levandule
dle potřeby šlehačka

Grilovaný ananas s levandulovým dipem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Moučníky a sladká jídla
  • Recepty pro děti
  • Vegetariánské

Levandule lékařská je nádherná konejšivá bylinka, která navozuje pocit klidu
a harmonie.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Dip

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Ananas oloupeme, vykrojíme střed a nakrájíme jej na plátky silné asi 1,5 cm. Plátky potřeme olejem a ogrilujeme.

2
Hotovo

Zakysanou smetanu smícháme s marcarpone, sirupem, citrónovou šťávou a odranými kvítky levandule. Je-li směs příliš hustá, přikápneme trošku šlehačky.

3
Hotovo

Uvařeno exkluzivně pro časopis Zdravé recepty.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Sušená cherry rajčátka
další
Quinoa s tofu a pikantním mangovým čatní

Přidejte svůj komentář