0 0
Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
12 obdélníkových plátků bresaola
200 g ricotta
50 g mascarpone
2 stroužky česnek
1 lžíce olivový olej
1 lžička krémové Gorgonzola
hladkolistá petrželka
sůl
čerstvě mletý pepř
Crostini
4 plátky bílé pečivo
olivový olej
A ještě
rukola
olivový olej
sůl

Luxusní „křenové“ rolky z bresaoly a ricotty

Trendy:
  • Masožrout

Bresaola je hovězí šunka. Pro tento recept je vhodné koupit variantu obdélníkových plátků.

  • 20 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

  • Crostini

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Předehřejeme troubu ideálně na program gril. Plátky bílého pečiva potřeme olivovým olejem a ogrilujeme dozlatova. Rukolu opláchneme, osušíme a zakápneme olejem smíchaným s trošičkou soli.

2
Hotovo

Ricottu smícháme s mascarpone, Gorgonzolou, prolisovaným česnekem, pokrájenou petrželkou, olivovým olejem, solí a pepřem. Vidličkou "utřeme" do krému. Rozložíme si plátky bresaoly a na každý navrstvíme vrchovatou lžíci náplně. Hezky kousek od užšího kraje. Zavineme do rolky. Skvěle chutnají s opečeným pečivem a jednoduchý rukolovým salátkem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Biskupský chlebíček z bílků a ovesných vloček
další
Párty parmazánové muffiny
předchozí
Biskupský chlebíček z bílků a ovesných vloček
další
Párty parmazánové muffiny

Přidejte svůj komentář