0 0
Dýňové hranolky

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

1/2 ks dýně Hokaidó
1/2 dl olivový olej
2 stroužky česnek
sůl
čerstvě mletý pepř

Dýňové hranolky

Trendy:
  • 5 a méně!
  • Bezlepkové recepty
  • Levné a chutné recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské

Nasládlá dýně prospívá naší slinivce a srdíčku. Uklidňuje nervy a regeneruje buňky.

  • 45 min
  • Porcí: 2
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Dýni omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, oloupeme a nakrájíme na hranolky. Česnek prolisujeme do oleje, osolíme, opepříme a hranolky do oleje nasypeme. Rukama promícháme a rozložíme je na plech na pečící papír. Upečeme v troubě vyhřáté na 180 st. C dozlatova, cca 35 min.

2
Hotovo

Připraveno exkluzivně pro časopis Bylinky revue.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Italské špízy s masovými kuličkami
další
Dýňové cupcakes

Přidejte svůj komentář