0 0
Italské špízy s masovými kuličkami

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Italské špízy s masovými kuličkami

Trendy:
  • Masožrout
  • Snadné a rychlé recepty

Bazalku zpracujeme co nejdřív po utržení, aby neztratila grády. Je skvělá na trávení, ale také zklidňuje nerváky :)

  • 30 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • Masové kuličky

  • A ještě

  • Dip

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

V misce smícháme maso s vejcem, prolisovaným česnekem, kořením, solí a zahustíme Hraškou. V dlaních uválíme kuličky velikosti ping pongového míčku a usmažíme je v malém kastrolku ve vyšší vrstvě oleje. Usmažené kuličky necháme okapat na papírových ubrouscích.

2
Hotovo

Napichujeme na špejle spolu s lístky bazalky, rajčátky a mozzarellovými třešničkami.

3
Hotovo

Podáváme s dipem z rozmixované bazalky, oleje a soli.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Čaj z pečených dýňových semínek
další
Dýňové hranolky

Přidejte svůj komentář