0 0
Katův šleh z krůtího masa

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Katův šleh z krůtího masa

Trendy:
  • Masožrout

Jako přílohu jsme zvolili rýži,
ale bezva jsou i hranolky nebo čerstvý chlebík.

  • 30 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Nejdřív si vše nachystáme a nakrájíme, protože samotná příprava bude velmi rychlá. Cibuli nakrájíme na proužky, česnek posekáme nadrobno. Papriky nakrájíme na kousky, stejně tak rajčata a zelenou část pórku. Maso nakrájíme na nudličky.

2
Hotovo

Ve větší pánvi rozehřejeme olej. Přihodíme cibuli s česnekem a když zesklovatí, přisypeme maso. Při silné teplotě rychle opečeme, jen tak 3 minuty a přisypeme zeleninu a opékáme další 2 minuty. Osolíme, okořeníme a zalijeme kečupem a passatou. Pár minutek necháme probublat a podáváme.

3
Hotovo

Kuba

Už jako mrňous jsem se motal mamce v kuchyni. Stál jsem na židli u kuchyňské linky a "radil", co má dát do kastrolu. Ve dvou letech jsem prý tvrdil, že budu "tuchažem" a ve čtyřech upřesnil, že budu "nejlepším kuchařem na světě". Kuchařina prostě byla můj dětský sen. Kuchařem jsem se vyučil a už 4 roky sbírám zkušenosti z českých provozoven. Nakoukl jsem i pod pokličky rakouského hotelu, ale můj pobyt tam předčasně ukončila koronakrize.

předchozí
Hovězí po burgundsku
další
Těstoviny s uzeným lososem
předchozí
Hovězí po burgundsku
další
Těstoviny s uzeným lososem

Přidejte svůj komentář