0 0
Krekry ze lněných a dýňových semínek

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Krekry ze lněných a dýňových semínek

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Dýňová semínka snižují cholesterol.

  • 65 min
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Všechna semínka, sůl a koření dáme do elektrického sekáčku nebo mixéru a rozmixujeme. Nasypeme do misky, zalijeme studenou vodou a necháme půl hodiny stát. Ze směsi s vodou vznikne gelová hmota, kterou rozprostřeme na plech na pečící papír do tvaru placky a pečeme v troubě při 170 st. C cca 30 minut. Placka by po této době měla být zcela tvrdá. Necháme jí zchladnout a rozlámeme na kousky. Uchováme v uzavíratelné nádobě. Mlsáme jen tak nebo s pomazánkou či sýrem.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Slaný koláč – quiche s listy z červené řepy
další
Meruňkové pyré
předchozí
Slaný koláč – quiche s listy z červené řepy
další
Meruňkové pyré

Přidejte svůj komentář