Sdílet Houstičky s podmáslím Doba vaření: 60 minPečivo Česká kuchyně Křupavé houstičky ze špaldové mouky sypané sezamem a lněným semínkem. Miriam8.10.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Žitný chléb z kvásku Doba vaření: 920 minPečivo Česká kuchyně Parádní domácí celožitný chlebík z kvásku, dýňových, slunečnicových a lněných semínek. Miriam27.5.2020 Líbí se 1 Více
Sdílet Lněné krekry s chlebovou příchutí Doba vaření: 40 min Nezařazené Chutné zdravé krekry z drcených lněných semínek ochucených fenyklem, solí, kmínem, javorovým sirupem a jablečným octem. Miriam8.1.2020 Líbí se 0 Více
Sdílet Chléb z ovesných vloček, semínek a ořechů Doba vaření: 50 minPečivo Chlebík z ovesných vloček, slunečnicových, dýňových semínek, sezamových a lněných semínek a vlašských ořechů. Miriam10.8.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Krekry ze lněných a dýňových semínek Doba vaření: 65 minPečivoSlané mlsání Vynikající křupavé krekry z drcených lněných a dýňových semínek, ochucené solí, drceným kmínem a chilli kořením. Miriam6.8.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Vajíčková pomazánka s avokádem se lněnými krekry Doba vaření: 70 minPomazánky a toustyVečeře Jemná pomazánka z vařených vajec, s čerstvým sýrem a avokádem, kořeněná česnekovo bylinkovou solí. Se lněnými krekry. Miriam22.7.2019 Líbí se 2 Více
Sdílet Mrkvové veganské sušenky Doba vaření: 40 minSladké mlsáníSnídaněSvačina Svrchu křupavé a uvnitř vláčné vynikající sušenky z mrkve a špaldové mouky, a omamnou vůní citrónové kůry, skořice a perníkového koření. Miriam9.4.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Lněné krekry Doba vaření: 75 minPečivo Křupavé krekry ze lněného a sezamového semínka, kořeněné mletým kmínem chutnají samotné nebo se salátem či pomazánkou. Miriam31.3.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Květáková pizza s medvědím česnekem Doba vaření: 40 minObědPředkrmyVečeře Bezlepková pizza s korpusem z květáku, vejce a čedaru, ozdobená mozzarellou, cherry rajčátky a medvědím česnekem. Miriam31.3.2019 Líbí se 6 Více
Sdílet Dýňový chléb Doba vaření: 75 minPečivo Bezvadný zdravý chlebík z ovesných vloček, dýně Hokaidó, dýňových a lněných semínek chutná prima s medem nebo i pomazánkou. Miriam22.8.2018 Líbí se 1 Více