0 0
Mangové čatní

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

2 zralá mango
6 ks datle
3 lžíce jablečný ocet
2 stroužky česnek
2 lžičky strouhaný zázvor
2 lžičky třtinový cukr
1 ks cibule
1 ks zelená chilli paprička
1 lžička cibulová semínka
hrst rozinky
sůl
olej

Mangové čatní

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
Kuchyně:

Čatní pochází z Indie a jedná
se chuťově výraznou omáčku, která má doslova rozsvítit jídlo.

  • 50 min
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mango, chilli papričku, česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Do kastrolu nalijeme trochu oleje a na něm zpěníme cibuli s česnekem a cukrem. Přisypeme kousky manga, rozinky, pokrájené datle a chilli papričku. Okořeníme nastrouhaným zázvorem, solí a cibulovými semínky. Za stálého míchání rozvaříme. Nakonec dochutíme jablečným octem.

2
Hotovo

Horké plníme do vyvařených skleniček a zavíčkujeme. Sterilizujeme při 85 st. C 15 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

předchozí
Grilovaná zelenina
další
Cuketa plněná mletým masem

Přidejte svůj komentář