0 0
Mangové čatní

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

2 zralá mango
6 ks datle
3 lžíce jablečný ocet
2 stroužky česnek
2 lžičky strouhaný zázvor
2 lžičky třtinový cukr
1 ks cibule
1 ks zelená chilli paprička
1 lžička cibulová semínka
hrst rozinky
sůl
olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Mangové čatní

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Vegetariánské
Kuchyně:

Čatní pochází z Indie a jedná
se chuťově výraznou omáčku, která má doslova rozsvítit jídlo.

  • 50 min
  • Středně náročné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Mango, chilli papričku, česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Do kastrolu nalijeme trochu oleje a na něm zpěníme cibuli s česnekem a cukrem. Přisypeme kousky manga, rozinky, pokrájené datle a chilli papričku. Okořeníme nastrouhaným zázvorem, solí a cibulovými semínky. Za stálého míchání rozvaříme. Nakonec dochutíme jablečným octem.

2
Hotovo

Horké plníme do vyvařených skleniček a zavíčkujeme. Sterilizujeme při 85 st. C 15 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Grilovaná zelenina
další
Cuketa plněná mletým masem
předchozí
Grilovaná zelenina
další
Cuketa plněná mletým masem

Přidejte svůj komentář