0 0
Zapečené žampióny portobello

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečené žampióny portobello

Trendy:
  • Do plavek s chutí

Portobello jsou zásobárnou vitamínů a minerálních látek, které podporují naše srdíčko a nervovou soustavu.

  • 35 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Žampiony očistíme a vyřízenem jim nožičky. Cibuli s česnekem rozsekáme nadrobno a orestujeme na troše oleje. Přidáme pokrájené nožičky žampionů a pokrájenou šunku. Necháme zchladnout. Vmícháme nahrubo nastrouhaný sýr a vejce. Opepříme, nesolíme. Žampióny naskládáme do pekáčku vytřeného olejem a naplníme je vydatně připravenou směsí. Navrch položíme přepůlená rajčátka. Posypeme nastrouhaným parmazánem a vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C. Pečeme cca 15-20 minut.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Štrůdl z jogurtového těsta
další
Fresh s červenou řepou
předchozí
Štrůdl z jogurtového těsta
další
Fresh s červenou řepou

Přidejte svůj komentář