0 0
Grilovaná zelenina

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Ingredience

Adjust Servings:
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks žlutá paprika
1 malá cuketa
1 ks cibule
1/2 lilek
3 stroužky česnek
2 lžíce sojová omáčka
2 lžíce balzamico
1 snítka rozmarýn
čerstvě mletý pepř
sůl
citrónová šťáva
olivový olej

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Grilovaná zelenina

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Papriky pochází z tropické oblasti amerického kontinentu. Do zbytku světa se dostaly až
s kolumbovskými výpravami.

  • 40 min
  • Porcí: 4
  • Snadné

Ingredience

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Papriky omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cuketu a lilek polélně rozčtvrtíme a nakrájíme na půlcentimetrové plátky. Cibuli nakrájíme na proužky a česnek na plátky.

2
Hotovo

Do aluminiové grilovací misky nalijeme trochu oleje a nasypeme do ní cibuli, česnek, odraný rozmarýn, lilek a cuketu. Grilujeme, až zelenina "zavadne". Pak přihodíme papriky a ještě grilujeme, až změknou i papriky. Zakápneme sojovkou, balzamikem a citrónovou šťávou. Osolíme, opepříme a promícháme.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Zapečený Troubelín
další
Mangové čatní
předchozí
Zapečený Troubelín
další
Mangové čatní

Přidejte svůj komentář