0 0
Pečená zelenina s kozím sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Uložit tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pečená zelenina s kozím sýrem

Trendy:
  • Bezlepkové recepty
  • Do plavek s chutí
  • Snadné a rychlé recepty
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Na pekáč můžete rozkrájet jakoukoliv zeleninu, kterou máte rádi.

  • 50 min
  • Porcí: 3
  • Snadné

Ingredience

  • A ještě

Postup přípravy

Sdílet

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Všechnu zeleninu omyjeme, osušíme a zbavíme semínek. Rajčata rozkrájíme na čtvrtiny, žampiony a papriky také. Lilek nakrájíme na kolečka silná necelý centimetr. Česnek oloupeme a překrájíme na půlky.

2
Hotovo

Do vyššího plechu nalijeme trochu oleje a vyskládáme tam zeleninu. Pokropíme vydatně sojovou omáčkou a posypeme oreganem. Pod zeleninu nalijeme asi půl decky vody. Přikryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 180 st. C na cca 30 minut. Po této době alobal odstraníme, zeleninu posypeme nahrubo pokrájenými pekany a rozdrobeným sýrem. Dopečeme ještě asi 10 minut, až začne sýr lehce zlátnout.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí 😉

Hodnocení receptu

Tento recept nemá zatím žádné čtenářské recenze, můžete být první.
předchozí
Lasagne se špenátem a salsicciou
další
Blondies z cizrny a mandlí
předchozí
Lasagne se špenátem a salsicciou
další
Blondies z cizrny a mandlí

Přidejte svůj komentář