0 0
Pomazánka z červené řepy a křenu

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Pomazánka z červené řepy a křenu

Trendy:
  • Vegetariánské
  • Zdravé recepty

Fenykl působí blahodárně na náš zažívací systém.

  • 65 min
  • Snadné

Ingredience

  • Na ozdobení

Postup přípravy

Sdílet

Receptem na tuto pomazánku jsem přispěla do on-line vydání Bylinkového magazínu.

Příprava krok za krokem

1
Hotovo

Červenou řepu omyjeme, osušíme, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě při 180 st. C 50 minut. Necháme zchladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Fenykl nasucho opražíme a rozdrtíme. Přisypeme jej k řepě. Přidáme křen a čerstvý sýr. Osolíme, opepříme a dochutíme citrónovou šťávou.

Miriam

Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

předchozí
Pohankový nákyp se slzovkou
další
Šunkofleky
předchozí
Pohankový nákyp se slzovkou
další
Šunkofleky

Přidejte svůj komentář