Sdílet Tagliatelle s fenyklovou omáčkou Doba vaření: 20 minObědTěstoviny Italská kuchyně Rychlé skvělé jídlo z čerstvého fenyklu s rajčatovou passatou, čerstvými těstovinami a sýrem parmazánového typu. Miriam21.1.2019 Líbí se 0 Více
Sdílet Hovězí ragú s fenyklem Doba vaření: 60 minMasoObědVečeře Italská kuchyně Těstoviny s hovězím ragú, fenyklem, rajčatovým pyré a parmazánem. Italský recept na chutný oběd, ke kterému se hodí bílé víno. Michael17.1.2018 Líbí se 1 Více
Sdílet Fenyklový salát Doba vaření: 25 minObědSalátyVečeře Tento svěží výživný salát je super k večeři ale i do krabičky k obědu :) Miriam1.7.2017 Líbí se 2 Více
Sdílet Barevný salát z pečené zeleniny Doba vaření: 1 hodinaSalátyVečeře Na teplé pečené zelenině užíjdíme ve všech ročních obdobích :P Miriam4.3.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Krůtí medailonky s máslovou zeleninouMasoObědVečeře Zelenina a maso, to je naše oblíbená lehká a dietní večeře. Miriam3.2.2017 Líbí se 1 Více
Sdílet Červená řepa v kořeněném nálevuSalátyZavařování Česká kuchyně Výbornou, jemně kořeněnou řepu si dáváme jen tak na chuť anebo jako salát k jídlu. Miriam3.2.2017 Líbí se 0 Více
Sdílet Restovaná zelenina Doba vaření: 40 minObědSalátyVečeře Naše oblíbená večeře. Kuba2.2.2017 Líbí se 10 Více
Sdílet Fenyklový krém s tortilla chipsyPolévky Když budete vybírat fenykl, musí mít svěží bílou až světlezelenou barvu a příjemnou vůni. Neměly by na něm být skvrny ani prolákliny. Miriam31.1.2017 Líbí se 0 Více