0 0
Nakládaný hermelín

Sdílet na sociální síti:

Nebo můžete zkopírovat a sdílet tuto adresu

Nakládaný hermelín

Trendy:
    • 30 min
    • Snadné

    Ingredience

    Postup přípravy

    Sdílet

    Příprava krok za krokem

    1
    Hotovo

    Cibuli oloupeme, překrojíme na půlky a nakrájíme na půlkolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Vlašské ořechy vylouskáme a rozdělíme na půlky. Hermelíny rozdělíme podélně na půlku a ty ještě příčně napůl. Chilli papřičku nakrájíme na plátky, včetně semínek.

    2
    Hotovo

    Na dno vymyté sklenice naskládáme pár kousků cibule a česneku. Řezné plochy hermelínů lehce osolíme a poprášíme paprikou, proložíme cibulovými proužky a přiklopíme. Do sklenice dáme 1. vrstvu dvou spojených půlek. Posypeme cibulí, česnekem a zase dáme další vrstvu. Takto pokračujeme až nahoru. Kolem nasypeme koření, vmáčkneme ořechy, chilli papričku a rozmarýnu. Vše zalijeme olejem tak, aby nahoře nic nevyčuhovalo. Necháme aspoň 5 dní odstát.

    Miriam

    Vaření je pro mě koníček a zábava. I když preferuji jídla lehká a moderní, čerpám také z pokladnice našich předků. Bude mi potěšením, pokud některý z receptů od našeho rodinného stolu vyzkoušíte a i u vás také bude Snědeno s chutí ?

    předchozí
    Maková roláda z bílků
    další
    Slaný štrůdl se špenátem a lososem
    předchozí
    Maková roláda z bílků
    další
    Slaný štrůdl se špenátem a lososem

    Přidejte svůj komentář